Zwaardvechten

Zwaardvechten uit de middeleeuwen. Destijds een noodzaak nu een krijgskunst. Na jarenlang onderzoek in binnen en buitenland geëvolueerd tot een ware krijgskunst die men bij KDF kan aanleren.

Stichting KDF Nederland

Door jarenlange ervaring is KDF een toonaangevende school. De bekwaamheid van de docenten, assistenten en vrijwilligers tijdens de lessen en daarbuiten garandeerd maximale veiligheid en begeleiding.

Onderzoek

Door internationale samenwerking met o.a. het Royal Armouries in Leeds hebben wij ruime kennis in huis om u te kunnen voorzien van de juiste lesstof.

  NCS

NCS Sportbond

Nederlandse Culturele Sportbond


EHCG

EHCG KDF Historie

Chaptermaster Nederland

  Lessen

Lessen

Les informatie


Gevorderden

Wedstrijden

Wedstrijden informatie

KDF, waarom kiest u voor KDF?.

KDF heeft in samenwerking met internationale instanties de oude manuscripten weten te vertalen waardoor er een prachtig stuk cultuur bewaard is gebleven. Zwaardvechten omgetoverd in een krijgskunst

Lees Meer

zaterdag, april 21, 2018
nov 27 2014

NCS - NOC-NSF

Stichting KDF officieel is erkend door Nederlandse Culturele Sportbond (aangesloten bij NOC-NSF)
Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij het beste willen voor onze leerlingen. Niet alleen kwa lessen, maar ook veiligheid en een zekerheid te bieden dat onze school voldoet aan de laatste kwaliteits eisen die men stelt aan sportscholen.

Onze Stichting is volwaardig lid van de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS). Samen met de bond zorgt KDF voor kwaliteit, veiligheid, les- en examenprogramma's en opleidingen voor het KDF kader.

De NCS is toegelaten tot lidmaatschap status van de NOC-NSF, dat betekent dat de bond zich mag profileren met het woordmerk 'Aangesloten bij NOC-NSF'.

Hiermee wordt niet alleen het netwerk van de Bond en de daarbij aangesloten scholen verstevigd, maar de erkenning en mogelijkheden uitgebreid. U bent er dan zeker van dat er bij de daarmee verbonden verenigingen, stichtingen en scholen ook kwalitatief goed onderwijs en goede begeleiding gegeven wordt.

Translation

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Informatie

Hier vind u een overzicht waarom KDF:

Meer informatie

Bezoekers


Vandaag: 4
Gisteren: 3
Deze Week: 22
Vorige Week: 22
Deze Maand: 99
Vorige Maand: 182
Totaal: 3644

Samenwerkende Partners