Zwaardvechten

Zwaardvechten uit de middeleeuwen. Destijds een noodzaak nu een krijgskunst. Na jarenlang onderzoek in binnen en buitenland geëvolueerd tot een ware krijgskunst die men bij KDF kan aanleren.

Stichting KDF Nederland

Door jarenlange ervaring is KDF een toonaangevende school. De bekwaamheid van de docenten, assistenten en vrijwilligers tijdens de lessen en daarbuiten garandeerd maximale veiligheid en begeleiding.

Onderzoek

Door internationale samenwerking met o.a. het Royal Armouries in Leeds hebben wij ruime kennis in huis om u te kunnen voorzien van de juiste lesstof.
logo kdf met ridder witbg         'HEIETH DICH, HAB ACHT AVE MICH, TRUF ICH DICH ICH VERSCHNEID DICH'
 (BEWARE, TAKE CARE OF ME; IF I CATCH YOU I WILL MINCE YOU)
Weapons Combat Systems 
donderdag, mei 24, 2018
nov 27 2014

KDF Europa

Zoals u reeds heeft kunnen lezen op onze website maakt Stichting KDF Nederland deel uit van een internationale netwerk.
Wij willen u een kleine impressie geven over ons netwerk.


KDF ENGELAND
        
Adam Roylance
Instructeur en afdelingshoofd Nottingham (UK)
Samen met Daniel Smith (Leeds) is hij de oprichter va KDF Europa. Zijn school is gevestigd in Nottingham Engeland. Hij heeft een schermachtergrond en hij heeft het
langzwaard als favoriete wapen.
        
Dean Davidson
Instructeur en afdelingshoofd Leeds (UK)
Hij heeft het geluk dat zijn afdeling de zaal in het Royal Armouries Museum in Leeds, Engeland gebruikt voor de trainingen. Dean is een zeer bedreven schermer.

Peter Smallridge
Instructeur en afdelingshoofd Tonbridge (UK)
Peter beoefent naast het middeleeuws zwaardvechten ook MMA en Braziliaans Jiu Jitsu.


KDF DENEMARKEN
        
Lars Lind
Instructeur en afdelingshoofd Kopenhagen (DK)
Zeer ervaren leraar uit Kopenhagen, Denemarken. Hij beheerst meerdere vechtkunsten en kan bogen op jarenlange trainingen, hij is geheel verknocht aan het zwaardvechten. Hij wordt er van beticht dat hij een eigen arsenaal aan middeleeuwse wapens heeft in zijn school. Hij is verder erg bedreven in dolk en stok. Naast historische krijgskunst, is meester Lars ook oprichter van een scandinavisch netwerk van Win Chun. Hij is mede eigenaar van een opleidingscentrum in Kopenhagen.


KDF ZWEDEN

Bengt Abrahamsson
Instructeur en afdelingshoofd (SWE)
Docent zwaardvechten en andere vechtkunsten, uit Malmö, Zweden. Hij is een fervent beoefenaar van het zwaard en beukelaarvechten en dolkvechten.
        
Dan Kirsch
Instructeur (SWE) Hij is een medeinstructeur met Bengt Abrahamsson uit Malmö, Zweden. Behalve zwaardvechter en vechtsporter is hij overigens ook professioneel goochelaar.
                 
Jacques Schultze
Instructeur (SWE)


KDF FINLAND

Anti Iijas
Met een escrima en Kung Fu achtergrond is hij zeer bedreven in wapenbeheersing. Hij heeft een afdeling in Helsinki. Tevens uit Zweden, hij is een expert op langzwaard, dolk en stok. En hij heeft een brede en lange achtergrond in vechtsporten.


KDF DUITSLAND
       
Konrad Kessler
Instructeur en afdelingshoofd (DE)
In Jena, Altenburg en Rostock Duitsland geeft hij lessen. Hij beheerst het langzwaard als geen ander, verder heeft hij een uitgebreide schermachtergrond.

Informatie

Hier vind u een overzicht waarom KDF:

Meer informatie

Bezoekers


Vandaag: 2
Gisteren: 7
Deze Week: 21
Vorige Week: 35
Deze Maand: 112
Vorige Maand: 151
Totaal: 3808

Samenwerkende Partners